,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Студенти-екологи ЧДТУ зможуть проходити практику у “Дирекції парків”
Середа, 21 вересня 2022 12:28

Студенти-екологи ЧДТУ зможуть проходити практику у “Дирекції парків”

Комунальне підприємство КП «Дирекція парків» уклало угоду про співпрацю з Черкаським державним технологічним університетом. Підписи під документом поставили ректор ЧДТУ Олег Григор та директор КП «Дирекція парків» Геннадій Шевченко. Інформує пресслужба комунального підприємства. Повідомляє видання Дзвін.

«В рамках угоди передбачається співпраця в освітній і науково-дослідній діяльності, а також організація практик і стажувань здобувачів вищої освіти за спеціальностями 101 «Екологія» та 205 «Лісове господарство», – деталізують на кафедрі екології ЧДТУ.

Варто наголосити, що «Дирекція парків» з ЧДТУ співпрацює багато років, зокрема студенти екологи та лісівники долучалися до обстеження сухостійних та аварійних дерев у черкаському парку «Сосновий бір» та брали участь в акції «Висадження дерев 1 мільйоном людей за одну добу» в рамках проекту «Озеленення планети».

Відтепер студенти зможуть проходити практику у «Дирекції парків», вникаючи у всі робочі тонкощі обраної професії.

 

«Робота науковців надзвичайно важлива, бо окрім суто дослідницької та академічної мети, вона піднімає престиж черкаських вузів, а відтак – є складовою іміджу всього міста. Інший аспект співпраці: підготовка фахівців – важлива складова роботи будь-якого підприємства. Для нас важливо, щоб знання досвідчених працівників передавались молодим спеціалістам, щоб була збережена наступність вмінь. Таким чином підприємство удосконалюватиметься, більш кваліфіковано та злагоджено надаватиме свої послуги містянам, а парки міста ставатимуть ще кращими і ще гостиннішими для черкасців та гостей обласного центру», – переконаний директор КП «Дирекція парків» Геннадій Шевченко.