,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Креативною акцією студенти ЧДТУ зібрали майже 2 тисячі гривень на лікування тварин з вулиці
Четвер, 27 травня 2021 16:23

Креативною акцією студенти ЧДТУ зібрали майже 2 тисячі гривень на лікування тварин з вулиці

Продаж квитків на шоу «Хто зверху? БИТВА ТИТАНІВ», де студенти змагались проти викладачів, зібрав 1855 гривень, які студентська рада ЧДТУ передала на лікування тварин з вулиці. Інформує видання Новини Черкас.

Як повідомила голова Студентської ради Юлія Загоровська, студенти щороку проводять кілька акцій із благодійною метою, збираючи кошти найчастіше на лікування тих, хто терміново цього потребує. На новий навчальний рік уже заплановані шоу «Зірковий час», конкурс краси та конкурс талантів. Крім того, в університеті є окремі групи студентів, що займаються волонтерством або благодійною допомогою. Наприклад, група «Шутки в сторону» під егідою Даніїла Кривка, проводить благодійні виступи на доброчинних заходах.

До благодійності студентів ЧДТУ приєдналися й інші організації. Ліки для безпритульних тварин, яких забирають із вулиць волонтери благодійного фонду «Життя», передала від всеукраїнської ініціативи «Активна громада» її координаторка у Черкасах Світлана Кошеленко.

 

А, з ініціативи директора Олександра Нечитайла, поліграфічний центр «306» виготовив для найбільш активних студентів-волонтерів благодійні футболки.