,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Кращою спортсменкою січня-2021 на Черкащині визнано Єлизавету Сікало
Понеділок, 08 лютого 2021 11:06

Кращою спортсменкою січня-2021 на Черкащині визнано Єлизавету Сікало

    На звання кращого спортсмена за підсумками минулого місяця претендували четверо спортсменів: легкоатлети Олексій Поліщук і Ростислав Голубович, Олександр Примаченко (греко-римська боротьба) та Єлизавета Сікало (стрільба з лука). Про це інформує «Черкаський спорт».    

     Експертна комісія проаналізувала їхні результати та голосуванням визначила переможця. Кращою спортсменкою січня-2021 року визнана Єлизавета Сікало.

     Відділення НОК України в Черкаській області відзначить Єлизавету та її тренера грошовою премією.

    Майстер спорту України Єлизавета Сікало взяла участь у чемпіонаті України зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих та юніорів, що приймав Харків з 25 до 30 січня. Єлизавета виборола третє місце з олімпійського лука серед дорослих, її конкурентами були 47 учасників. Результат спортсменки – 200 очок. Єлизавета – вихованка Черкаської міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 2. Тренує спортсменку Наталія Калініченко.

     Кандидат в майстри спорту Олексій Поліщук взяв участь у чемпіонаті України з легкої атлетики, що відбувся 27-28 січня в місті Суми. Олексій став чемпіоном України серед юніорів у стрибках у довжину. Спортсмен – вихованець Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Тренує його Василь Козюра. Результат Олексія на змаганнях – 150 очок.

    Кандидат в майстри спорту, легкоатлет Ростислав Голубович також став учасником чемпіонату України з легкої атлетики в Сумах. Він виборов «золото» чемпіонату серед юніорів з бігу на 400 метрів. Ростислав – вихованець Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву, на змаганнях набрав 150 очок.. Підготував спортсмена тренер Олександр Старовойтов.

     Майстер спорту України Олександр Примаченко взяв участь у престижному відкритому турнірі з греко-римської боротьби серед юніорів, що відбувся в Запоріжжі 30-31 січня. Олександр виборов перемогу у ваговій категорії до 87 кг. Спортсмен – вихованець комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вікторія», його тренер – Сергій Примаченко.