,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Департамент кіберполіції підписав меморандум про співробітництво з ЧДТУ
Понеділок, 09 листопада 2020 12:01

Департамент кіберполіції підписав меморандум про співробітництво з ЧДТУ

      3 листопада начальник відділу протидії кіберзлочинам в Черкаській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України Андрій Тютенко та ректор Черкаського державного технологічного університету  Олег Григор підписали меморандум про співпрацю та партнерство. Про це повідомляє «Прочерк».

     Сторони домовилися про проходження практики, стажування, підвищення фахового рівня студентів у підрозділах Департаменту кіберполіції, обміном науково-технічною інформацією та практичним досвідом.

     «Нам потрібні фахівці, які мають спеціальні навички. Таких фахівців готують не в поліцейських академіях, а саме у технологічних вишах. Кваліфіковані спеціалісти ІТ-сфери надзвичайно ціняться у нашій роботі. Тому меморандумом також передбачено проходження студентами практики в підрозділах Департаменту  кіберполіції з можливістю подальшого працевлаштування», - зазначив Андрій Тютенко.

     Згідно із меморандумом партнери співпрацюватимуть у сфері наукової, методичної, навчальної, інформаційної та іншої діяльності з питань протидії кіберзлочинності відповідно до Конституції України, законів України «Про Національну поліцію», «Про освіту», «Про вищу освіту» та інших законодавчих актів.

      Викладачі ЧДТУ активно цікавилися можливостями співпраці з відділом  протидії кіберзлочинам в Черкаській області, ставлячи запитання стосовно залучення фахівців з кіберполіції до освітнього процесу, стажування студентів в установі тощо.