,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Факультет гуманітарних технологій ЧДТУ влаштував «Осінній вернісаж» у Художньому музеї (ФОТО)
Вівторок, 03 грудня 2019 13:19

Факультет гуманітарних технологій ЧДТУ влаштував «Осінній вернісаж» у Художньому музеї (ФОТО)

     28 листопада факультет гуманітарних технологій Черкаського державного технологічного університету влаштував яскравий «Осінній вернісаж». А відбувся він в особливій атмосфері арт-експозиції фестивалю «Барба на Бучаку-2019» у виставковій залі Черкаського обласного художнього музею. Про це інформує «Вичерпно».

— «Хочу привітати науково-педагогічний колектив, студентів із їхнім святом. Саме у День народження факультету варто переосмислити досягнення та визначити наступні пріоритети, визнати особистісне зростання. Основний інструмент факультету гуманітарних технологій — слово, і вони, як ніхто знають, як ним користуватися, та не припиняють вдосконалювати свою майстерність. Випускниками цього факультету ми будемо пишатися завжди», — зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор.

     Привітала факультет гуманітарних технологій і заступниця директора музею Світлана Савісько, нагадавши, скільки цікавих різноманітних заходів влаштовував Черкаський державний технологічний університет у партнерстві з Художнім музеєм.

     Окрім концертної програми, студенти підготували лоти для благодійного аукціону, які виготовили власноруч. Виручені кошти будуть передані до дитячого будинку. Перший лот під назвою «Оксамитова ніжність», який складався із двох прикрас, зі стартовою ціною 15 гривень придбав ректор ЧДТУ Олег Григор за 200 гривень.

      Після урочистостей усіх учасників та гостей чекала святкова фотосесія, солодкий фуршет та невимушене спілкування.