,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Провідний черкаський ВУЗ та автозавод “Богдан” підписали Угоду про співпрацю (Фото)
Понеділок, 21 жовтня 2019 12:36

Провідний черкаський ВУЗ та автозавод “Богдан” підписали Угоду про співпрацю (Фото)

     15 жовтня 2019 року ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор та директор Дочірнього підприємства «Автоскладальний завод №2» ПАТ «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс» Олександр Шевель підписали Угоду про співпрацю. Про це інформує «Дзвін» посилаючися на прес-службу ЧДТУ.   

   Відповідно до укладеної угоди, у межах співпраці, направленої на досягнення спільних інтересів, з метою налагодження взаємодії та запровадження ефективних форм підготовки фахівців, максимальне наближення до умов та потреб виробництва, обидві сторони передбачають впровадження сучасних форм і методів підготовки кваліфікованих фахівців та обмін досвідом і знаннями у відповідній сфері та застосування досвіду і знань на практиці.

    Партнери, не гаючи часу, розпочали реалізовувати укладену угоду, і перші пари для студентів кафедри автомобілів та технології їх експлуатації факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну вже відбулися на базі Черкаського ДП «АСЗ №2» АТ «АК «БОГДАН МОТОРС».

    Відтепер такі заняття для студентів Черкаського державного технологічного університету проходитимуть на підприємстві на постійній основі.