,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас ЧЕРКАЩАНКА СТАЛА ЧЕТВЕРТОЮ НА ЧЕМПІОНАТІ СВІТУ ЗІ СТРІЛЬБИ З ЛУКА (ФОТО)
Вівторок, 27 серпня 2019 12:32

ЧЕРКАЩАНКА СТАЛА ЧЕТВЕРТОЮ НА ЧЕМПІОНАТІ СВІТУ ЗІ СТРІЛЬБИ З ЛУКА (ФОТО)

     З 19 до 25 серпня в Мадриді (Іспанія) відбувся чемпіонат світу зі стрільби з лука серед юніорів та кадетів. За перемогу боролися 585 спортсменів, 16 команд із 61 країни світу. Україну представляли 12 учасників – по 6 юніорів і кадетів. Серед них і черкащанка – Єлизавета Сікало, інформує «Вікка» посилаючися на пресслужба відділення НОК України у Черкаській області та прес-службу ЧДТУ. Дівчина разом із Жанною Наумовою (Львів) та Євгенією Чибісовою (Суми) сформували команду юніорок. Спортсменки вибороли четверте командне місце змагань.     

«На змаганнях такого рівня Єлизавета виступала вперше, – відзначає тренер спортсменки Наталія Калініченко. – Четверте місце чемпіонату світу – це дуже достойний результат. Українки продемонстрували високий рівень. Для Єлизавети ж на сьогодні це найвище досягнення».

     Як відзначає тренер, чемпіонату світу передував досить серйозний поетапний відбір – чемпіонат України, змагання "Олімпійські надії". В результаті відібрали по троє кращих в кожній категорії – представляти Україну в світі. Черкащанка Єлизавета Сікало потрапила до їхнього числа. Тренують спортсменку два тренери: Едуард Калініченко та Наталія Калініченко.