,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Черкаська студентка – бронзова призерка чемпіонату України
П'ятниця, 05 липня 2019 12:16

Черкаська студентка – бронзова призерка чемпіонату України

     Студентка Черкаського державного технологічного університету Єлизавета Сікало отримала бронзову нагороду на чемпіонаті України зі стрільби з лука. Про це повідомляє «Прочерк» посилаючися на прес-службу ЧДТУ.

    З 23 по 27 червня у Львові проходив чемпіонат України зі стрільби з лука серед юніорів 1999 р.н. та молодших. Цьогоріч у змаганнях узяли участь 112 спортсменів із 10 областей України та м.Києва.

    Учасників змагань привітали представник Міністерства молоді та спорту України, державний тренер, заслужений майстер спорту Олена Садовнича; начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім'як та головний суддя змагань, заслужений тренер України Віктор Михайленко.

    За результатами труніру ІІІ місце на чемпіонаті України виборола студентка Черкаського державного технологічного університету ІІ курсу спеціальності «дизайн» факультету комп'ютеризованих технологій машинобудування та дизайну, майстер спорту України, вихованка КДЮСШ №2 ЧМР Єлизавета Сікало.

    Також під час чемпіонату відбирали кандидатів до збірної команди України, що братиме участь у етапі Кубка Європи, який цього року відбудеться протягом 15-20 липня у румунській столиці Бухаресті.