,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас У ЧДТУ зустрілися з тайванськими робототехніками
Четвер, 20 червня 2019 10:11

У ЧДТУ зустрілися з тайванськими робототехніками

       Нещодавно до Черкаського державного технологічного університету завітала делегація з Тайваня, аби поділитися своїм досвідом та здобутками у галузі робототехніки. Про це повідомляє «Діловий регіон».

Під час зустрічі український програміст, студент NCTU Taiwan, неодноразовий переможець всеукраїнських, міжнародних та світових олімпіад з робототехніки Олексій Ткаченко разом зі своїм колегою провідним фахівцем Тайванської компанії «MATRIX Robotics» Ning Yu детально розповіли про світовий досвід навчання STEM дисциплінам, ключові складові робототехніки: асемблювання, кодування.

Під час зустрічі гості звернули увагу на умови, які створено в провідному Тайванському національному технологічному університеті для того, щоб студенти вчили не лише теорію, а й щоб отримані знання можна було застосовувати на практиці. Під час презентації гостями ЧДТУ було наведено цікаві приклади про можливості застосування університетського досвіду робототехніки в світових змаганнях та продемонстровано свої винаходи і здобутки.

– Я починав складати роботів із звичайного, всім нам знайомого, конструктору Lego. Сьогодні хочу вам довести, що роботи можуть виглядати по-різному, кожен робот відповідає за виконання тієї чи іншої конкретної задачі, – зазначив Олексій Ткаченко.

Варто зазначити, що робототехнічний напрямок у Черкаському державному технологічному університеті сьогодні активно розвиває факультет електронних технологій і робототехніки, представники якого беруть активну участь у форумах, олімпіадах і змаганнях з робототехніки різних рівнів і посідають призові місці.

(с) Діловий Регіон: http://dr.ck.ua/u-chdtu-zustrilysya-z-tayvanskymy-robototehnikamy?fbclid=IwAR2h5hvXoGJzo7SSuz7FpQ8FmOXWzxJ-F4WFDh980Vl5PlsMPq3IAFv6FHg

 

(с) Діловий Регіон: http://dr.ck.ua/u-chdtu-zustrilysya-z-tayvanskymy-robototehnikamy?fbclid=IwAR2h5hvXoGJzo7SSuz7FpQ8FmOXWzxJ-F4WFDh980Vl5PlsMPq3IAFv6FHg