,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Декілька сотень випускниів ЧДТУ отримали дипломи спеціалістів (ФОТО)
Четвер, 14 лютого 2019 09:49

Декілька сотень випускниів ЧДТУ отримали дипломи спеціалістів (ФОТО)

Сьогодні в Черкаському державному технологічному університеті свято випускників: вручення дипломів про закінчення освіти.

Повідомляє інформаційне видання ВиЧерпно

З університету цього року випустились 760 студентів, з них за освітнім ступенем бакалавр  — 25 осіб, за освітнім ступенем магістр —  735 осіб. Серед них 35 іноземних студентів. Дипломи з відзнакою отримали 193 особи.

 

- Сьогодні в нас радісний і сумний день одночасно. Радісний, адже ми вкотре випускаємо кваліфікованих спеціалістів, сумний, що ми прощаємося з ними. Ми віримо, що наші студенти з гордістю носитимуть звання «випускник Черкаського державного технологічного університету». Вірю в те, що ви найкращі. Дякую, що були разом з нами! – звернувся до випускників ректор університету Олег Григор.

 

Олег Олександрович вручив почесні грамоти ЧДТУ випускникам-активістам: відмінникам навчання, активним учасникам різноманітних конкурсів, проектів, олімпіад, студентських наукових конференцій.

Іван Іскімжі, який із 2015-го року бере активну участь в громадському житті університету і міста Черкаси, звернувся із подяками до батьків, викладачів, ректора університету, які надихали на навчання та стимулювали бути кращим протягом усіх 5 років.

- Особливістю нашого університету є те, що він дає реалізувати себе так, як ти хочеш. Хочеш закордонні поїздки – будь ласка, хочеш в Студраду – будь ласка. Все, що ти хочеш. Той, хто скористався цими можливостями – ви красунчики. Я думаю, ми максимально адаптували себе до дорослого життя, — сказав Іван Іскімжі.

Згодом ректор університету разом із представниками поліції – начальником УПП у Черкаській областіОлександром Кокобою та начальником Управління кадрового забезпечення ГУНП в Черкаській області Іваном Давиденком, а також генеральним директором  Черкаської телерадіокомпанії «Ільдана» Михайлом Калініченком, які теж долучились до привітань випускників, вручили їм дипломи про отримання спеціальності.

Переповнений емоціями випускник одного із факультетів університету розповів усім присутнім, що сьогоднішнім днем він та інші випускники завершують сторінку свого університетського життя і розпочинають нову — не менш цікаву та захоплюючу.