,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Черкаська студентка виборола “срібло” на Чемпіонаті України зі стрільби з лука
Понеділок, 11 лютого 2019 09:37

Черкаська студентка виборола “срібло” на Чемпіонаті України зі стрільби з лука

З 29 січня по 04 лютого 2019 року у місті Львів, на велотреку навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України відбувся Чемпіонат України зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих спортсменів та юніорів.

Інформує інтернет-видання ДЗВІН

У змаганнях брали участь 255 спортсменів-лучників, які представляли 14 областей України та місто Київ. Учасники змагалися у категорії класичний та блочний лук.

Чемпіонат України був одним із етапів відбору кандидатів до складу національної збірної команди України зі стрільби з лука, які в подальшому братимуть участь у відбіркових змаганнях та боротьбі за право представляти нашу державу на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука, який відбудеться 26 лютого – 2 березня 2019 року в турецькому місті Самсун.

Студентка Черкаського державного технологічного університету ІІ курсу спеціальності «дизайн», майстер спорту України Єлизавета Сікало стала срібною призеркою змагань серед юніорів, поступившись у фінальній напруженій дуелі Єві Булах лише за додатковою стрілою 5:6 (9:10). Єлизавета – вихованка КДЮСШ №2 ЧМР. Тепер спортсменка буде виборювати перепустку у складі збірної України на чемпіонат Європи, — повідомляє прес-служба ЧДТУ.