,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас На Миколая студенти й працівники ЧДТУ відкрили новорічну ялинку
Четвер, 20 грудня 2018 10:00

На Миколая студенти й працівники ЧДТУ відкрили новорічну ялинку

У 2017 році в Черкаському державному технологічному університеті започаткували нову хорошу традицію: щорічно у день Святого Миколая 19 грудня офіційно відкривати головну новорічну ялинку. Цю традицію продовжують і цього року.

Повідомляє інтернет-видання Вичерпно

- Вже Святий Миколай завітав навіть до нас в університет. Подарунки отримали діти наших працівників, студентів. Тим, хто ще не отримав подарунки, бажаю, щоб ви мали те, про що мрієте. В цілому бажаю миру, добра, щастя, на відмінно завершити всі свої справи та впевнено крокувати у наступний рік, — привітав студентство та працівників університету ректор ЧДТУ Олег Григор.

Після запалення вогнів новорічної ялинки всіх веселими піснями розважили щедрувальники.

На згадку студенти та викладачі створили під ялинкою родинне фото університету.

 

До дня Святого Миколая відбувається безліч благодійних акцій, мета яких допомогти дітям-сиротам, хворим дітям, а також дітям з малозабезпечених родин. Не залишається осторонь добрих справ і колектив ЧДТУ. Тому сьогодні відбувся благодійний аукціон, на якому були представлені художні роботи студентів кафедри дизайну, факультету комп’ютеризованих технологій, машинобудування і дизайну. Усього було виставлено 7 картин. Виручені гроші підуть на лікування двох студентів ЧДТУ.