,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас У ЧДТУ пройшла професійна атестація перших енергоаудиторів
Середа, 12 грудня 2018 09:02

У ЧДТУ пройшла професійна атестація перших енергоаудиторів

Атестаційна комісія провела першу професійну атестацію енергоаудиторів, які працюватимуть у сфері сертифікації енергетичної ефективності та обстеження інженерних систем і будівель.

Про це повідомляє Діловий регіон, посилаючись на прес-службу ЧДТУ.

Ректор ЧДТУ Олег Григор привітав перших енергоаудиторів та побажав плідної праці у важливому та актуальному для економіки України напрямку підвищення рівня енергоефективності будівель та інженерних систем. Також Олег Олександрович зазначив, що така співпраця для Черкаського державного технологічного університету дає додаткову можливість модернізації навчального закладу та підвищення його репутації. Після вітального слова ректор вручив кваліфікаційні атестати відповідного зразка, що дають право на проведення енергетичних аудитів.

– Враховуючи значну кількість будівель та різнопланові режими їх експлуатації, в нашій області існує нагальна потреба у фахівцях, які мають намір здійснювати діяльність із сертифікації енергетичної ефективності будівель та обстеження інженерних систем. Особливо цей зміст набуває сенсу в тій площині, коли норми закону «Про енергетичну ефективність будівель» для основної маси забудов України набудуть обов’язкового характеру вже у липні 2019 року. Наш заклад освіти готовий проводити підготовку зазначених фахівців та їх атестацію для потреб Черкаської області та всіх бажаючих, які відповідають кваліфікаційним вимогам, – зазначив заступник голови атестаційної комісії, старший викладач кафедри енерготехнічних систем ЧДТУ Валентин Ткаченко.

(с) Діловий Регіон: http://dr.ck.ua/u-chdtu-proyshla-profesiyna-atestaciya-pershyh-energoaudytoriv


(с) Діловий Регіон: http://dr.ck.ua/u-chdtu-proyshla-profesiyna-atestaciya-pershyh-energoaudytoriv