,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас У ЧДТУ пройшов тренінг із протидії торгівлі людьми
Четвер, 06 грудня 2018 15:57

У ЧДТУ пройшов тренінг із протидії торгівлі людьми

3 грудня у Черкаському державному технологічному університеті за ініціативи кафедри соціального забезпечення ЧДТУ, яку очолює Інна Журба, благодійна організація "Від серця до серця" провела тренінг із протидії торгівлі людьми. 

Про це повідомляє видання Прес-центр, посилаючись на сайт ЧДТУ.

– Благодійна організація "Від серця до серця" понад три роки ініціює та втілює напрямок роботи із протидії торгівлі людьми в Черкаській області. Будь-яка наша подорож має бути обізнана, детально вивчена і тільки тоді ми зможемо захистити своє життя, – зазначила координатор заходу, керівник напрямку протидії торгівлі людьми БО "Від серця до серця" Марина Стадник.

Учасники тренінгу мали змогу пройти "Лабіринт можливостей", що розгорнувся у холі першого корпусу університету, аби перевірити свою обізнаність у питаннях виїзду закордон.

Викладачі та студенти у ролі мандрівників мали відтворити процес перетину кордону, використовуючи власні знання.

Завдяки "Лабіринту можливостей" учасники дізналися, чи змогли б вони убезпечитися від ситуацій, пов’язаних із торгівлею людьми.

– Такі інтерактивні заходи проводяться по всій Україні з метою поінформувати якомога більше молоді про небезпечні ситуації, пов’язані з експлуатацією людей, а також привернути увагу до проблем сучасного рабства, безпечності людей, особливо молодих людей, студентів, які погоджуються на сумнівні вакансії та надто привабливі пропозиції і умови праці, – наголосила завідувачка кафедри соціального забезпечення ЧДТУ Інна Журба.