,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас День Знань Черкаський технологічний відзначив по-родинному (Фото)
Вівторок, 04 вересня 2018 10:30

День Знань Черкаський технологічний відзначив по-родинному (Фото)

Студентським гімном «Гаудеамус» у виконанні ансамблю «Консонанс» студентського клубу Черкаського державного технологічного університету на Площі Знань розпочався святковий захід «Шляхом до знань з родиною ЧДТУ» з нагоди Дня Знань.

Студенти, викладачі, батьки та гості свята стали свідками урочистого збагачення родини Черкаського державного технологічного університету вчорашніми школярами, а нині першокурсниками.

Повідомляє інтернет-видання Дзвін

– Ми зробимо все, щоб ви відчули, що Черкаський державний технологічний університет є флагманом освіти і ви будете гордо тримати в руках диплом саме ЧДТУ, – звернувся до першокурсників ректор ЧДТУ Олег Григор. – Дякую за ваш вибір на нашу користь. Зичу вам успіху в наполегливій праці та не забувайте відпочивати. Памятайте, що студентські роки – це щасливий період вашого життя. Відтак, щиро бажаю, щоб ви пишалися не лише отриманими знаннями, а й стали духовно багатими особистостями, стали лідерами нашої держави та завжди залишалися патріотами нашої країни.

На родинне свято до університету завітали шановані гості, які постійно багаторічно підтримують навчальний заклад: голова бюджетної комісії Черкаської міської ради Юрій Тренкін, почесний гість Ігор Волошин; голова Черкаського обласного об’єднання організацій роботодавців, член Наглядової ради ЧДТУ Борис Райков; виконавчий директор Громадської спілки «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій» Євгеній Глєбов; майстер спорту України з футболу, член Паралімпійської збірної України з футболу з 2013 року, переможець – золото – XV літніх Параолімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) Богдан Кулинич; представник Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення в Черкаській області, член Наглядової ради ЧДТУ Надія Горбаченко та заслужений художник України, майстриня народного мистецтва, член Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка, член Наглядової ради ЧДТУ Олександра Теліженко.

Після теплих слів привітань з початком нового навчального року та щирих побажань, які висловили шановані гості, для всіх студентів пролунав перший дзвоник та, вперше в історії навчального закладу, відбувся символічний обряд входин першокурсників до дружньої викладацько-студентської родини ЧДТУ.

Далі на студентів, викладачів, батьків і гостей родинного свята чекало розмаїття цікавих заходів, зустрічей та вражень: знайомство з історією і традиціями Черкаського державного технологічного університету; презентації факультетів; автограф-сесії науковців ЧДТУ; тренінги лідерства від Студентської ради ЧДТУ; майстер-класи від викладачів університету; спілкування та фотосесії з олімпійським чемпіоном; відкриті двері музеїв ЧДТУ; спортивні змагання; музичні вітання лауреатів всеукраїнських та міжнародних пісенних конкурсів; фотосесія «Моя студентська історія» та багато іншого, — повідомляють на сайті вишу.