,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет харчових технологій та сфери обслуговування Новини Туристична практика студентів 1 курсу напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»
Понеділок, 12 лютого 2018 18:41

Туристична практика студентів 1 курсу напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»

Туристична практика студентів 1 курсу напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»

Студенти 1 курсу напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» пройшли туристичну практику і відвідали туристичні об’єкти Закарпатської області.
В межах практики студенти відвідали м. Ужгород (пл. Корятовича, вул. Корзо, буд. Гізези, буд. ”Білий корабль”, буд. Жупанату, Хресто-Возвиженський собор, липова алея, замок Унгвар), ТК «Воєводино», де ознайомились з парком графської династії Шенборнів, роботою та атракціями туристичного комплексу (катання на лижах, ловля форелі, чани і т.і.), у м. Мукачево відвідали замок «Паланок». 
Студенти поглибили знання з кулінарної етнології та дегустували страви закарпатської та угорської кухні, вина заводу «Чизай», а також були в захваті від дегустацій меду та продуктів бджільництва у єдиному на Закарпаття «Домі Меду» та сирних мануфактур Закарпаття.
Програма також включала в себе відвідання термальних купалень “Косино”, “Жайворонок” (Берегово), Велятино, Шаян.
Висловлюємо щиру вдячність за організацію насиченої програми туру керівнику практики д.е.н., проф. Чепурді Ларисі Михайлівні.