,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування

Завантажити прикріплення:

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування створено згідно з наказом № 432/01 від 07 вересня 2015 року про реорганізацію структурних підрозділів на виконання рішення Вченої ради протокол №1 від 1-2 вересня 2015 року, шляхом перейменування фінансово-економічного факультету, який входив до складу ЧДТУ з 1993 року.

До складу факультету харчових технологій та сфери обслуговування увійшли кафедри:
 

  • туризму та готельно-ресторанної справи;
  • харчових технологій;
  • фізичного виховання та здоров'я людини.

Декан факультету харчових технологій та сфери обслуговування – д.е.н., професор Чепурда Лариса Михайлівна.

Деканат факультету харчових технологій та сфери обслуговування: корпус №2, кімн. 207, кімн. 209, тел. (0472) 71-00-82

 

ОГОЛОШЕННЯ

В умовах карантину з усіх питань роботи деканату та кафедр факультету харчових технологій та сфери обслуговування звертатись:

Декан Чепурда Лариса Михайлівна Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Фахівець деканату Барвінок Ольга Олегівна Тел. +380 96 46 72 383 Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Фахівець деканату Гриценко Наталія Олександрівна Тел. +380 97 022 58 38 Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Електронна пошта Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Кафедра харчових технологій Електронна пошта Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Кафедра фізичного виховання та здоров’я людини Електронна пошта Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (Ярославська Лариса Петрівна).

https://www.youtube.com/watch?v=vN3dU6vD-34 Презентація спеціальності 241 "Готельно-рестораннна справа"

https://youtu.be/eLZILlK3y8I Презентація спеціальності 242 "Туризм"

 

Необхідні сертифікати ЗНО для вступу:

 за спеціальністю  242 «ТУРИЗМ»:

- українська мова та література ;

- іноземна мова;

- Історія України/Географія/Математика/Біологія/Хімія/Фізика.


 за спеціальністю 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»:

- українська мова та література;

- іноземна мова;

- Історія України/Географія/Математика/Біологія/Хімія/Фізика.

 

 за спеціальністю 203 «Садівництво та виноградарство»:

- Українська мова / українська мова та література;

- Біологія;

- Історія України/Географія/Математика/Хімія/Фізика/Іноземна мова.

 за спеціальністю 181 «Харчові технології» (Освітня програма Харчові технології та інженерія):

-  Українська мова / українська мова та література;

- Математика;

- Історія України/Географія/Біологія/Хімія/Фізика/Іноземна мова.

 за спеціальністю 181 «Харчові технології» (Освітня програма Технології харчування ( в ресторанному господпрстві):

-  Українська мова / українська мова та література;

- Математика;

- Історія України/Географія/Біологія/Хімія/Фізика/Іноземна мова.