,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Четвер, 26 жовтня 2017 09:02

Чемпіонат з кулінарного мистецтва

Чемпіонат з кулінарного мистецтва

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В черговий раз ЧДТУ має привід пишатися своїми студентами та випускниками, які представляють Черкаську область на всеукраїнському та міжнародному рівнях. Так, на відкритому житомирському обласному чемпіонаті з кулінарного мистецтва та сервісу, який проходив 20-21 жовтня у ТЦ «Метро» студенти нашого закладу здобули срібло та золото.
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи пишається своїми студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» - Клочко Сергієм та Дяченко Андрієм, які взяли участь та стали переможцями у ІІ відкритому чемпіонаті «Battle Chefs 2.0».
А також, цього дня в чемпіонаті брав участь випускник кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, шеф-кухар і співвласник кафе ф'южн-кухні Food Planet Антон Побітков, що отримав срібло в номінації для професіоналів «Сучасна кухня» та бронзу в номінації «Кращий шеф-кухар».
Зі 100 кулінарів та офіціантів, що змагалися за кубок голови Житомирської облдержадміністрації особливо відзначилися наші студенти: Сергій Клочко – І місце в номінації для юніорів «Оригінальна страва з риби та морепродуктів», Андрій Дяченко – ІІ місце в номінації для юніорів «Сучасна кухня», які гідно представили заклад харчування, в якому працюють.
Кафедра висловлює подяку шеф-кухарю м’ясного ресторану «Forest» Анатолію Добровольському за підтримку наших студентів на чемпіонаті.