,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Четвер, 05 жовтня 2017 00:31

«Таланти твої, викладачу ЧДТУ!»

«Таланти твої, викладачу ЧДТУ!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У рамках святкування Дня працівника освіти України викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи в складі факультету харчових технологій та сфери обслуговування взяли участь в загальноуніверситетському заході «Таланти твої, викладачу ЧДТУ!».
Цього дня свої кінологічні досягнення показала завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, доцент Чепурда Г.М. Старший викладач кафедри Бишовець Л.Г. зі своїм захопленням - вишивка. Спортивні досягнення: майстер спорту СРСР з легкої атлетики, 7-кратний чемпіон України з бігу на середні та довгі дистанції, чемпіон ВЦРПС, чемпіон СРСР серед студентів, бронзовий призер чемпіонату СРСР, учасник, переможець і призер багатьох міжнародних змагань в Європі (Німеччина, Швейцарія, Італія, Франція, Люксембург і т.д.), і все це одна людина - старший викладач кафедри Заїка О.І.
На сцену цього дня для демонстрації свого таланту виходили: викладач кафедри Куракін О.Б. з українським народним танцем «Гопак», партнеркою в танці була студентка 1 курсу спеціальності «Туризм» Вельган Леся. Старший викладач кафедри Заїка О.І. декламував вірші Вільяма Шекспіра англійською та українською мовами. Увесь викладацький колектив кафедри та студенти привітали присутніх піснею кафедри, що викликало шквал оплесків.