,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет харчових технологій та сфери обслуговування Новини 7 вересня 2017 року святкування Міжнародного дня туризму
Четвер, 07 вересня 2017 21:33

7 вересня 2017 року святкування Міжнародного дня туризму

7 вересня 2017 року святкування Міжнародного дня туризму

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 вересня 2017 року з нагоди святкування Міжнародного дня туризму, Дня працівника фізичної культури та спорту і Дня здоров’я факультетом харчових технологій та сфери обслуговування було організовано туристичний похід за участю студентів І-V курсів напрямів підготовки «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», «Технології бродильних виробництв»,  «Історія та археологія» 

Упродовж цікавої й насиченої мандрівки студенти мали нагоду не тільки насолоджуватися краєвидами і повітрям узбережжя Дніпра, а й взяти участь у чотирьох конкурсах: презентувати свою команду, проявити себе у спортивних змаганнях, провести конкурс з приготування та презентації каші з дегустацією та представити свою команду з номерами художньої самодіяльності.

На святі були присутні в.о. ректора ЧДТУ Григор Олег Олександрович, проректор з гуманітарно-виховних питань Валентин Миколайович Лазуренко, які стали учасниками суддівської комісії та продегустували кашу, що приготували команди.

Студенти брали активну участь у конкурсах, намагаючись представити себе якнайкраще та здобути перемогу. Найактивнішими за результатами набраних балів стали студенти ІІІ курсу, група ТБВ-54 напряму підготовки «Технології бродильних виробництв». Приємно відзначити студентів 1 курсу групи Т-71 напряму підготовки «Туризм», які зайняли друге місце. Приємно вразили своєю творчістю та приготуванням українських страв студенти ІII курсу, групи ГРС-56 та ГРС-57 напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа», які отримали третє місце. У цьому році до ФХТСО вступило багато талановитих студентів і в цьому була можливість переконатися при виконанні ними художніх номерів. Свої таланти вони нам зможуть ще раз продемонструвати у фестивалі – «Дебют першокурсника - 2017».

Студенти факультету мали можливість познайомитись з І курсом та прийняти їх у свою велику родину. За сприяння та організацію студенти подякували викладачам факультету та своєму керівнику – декану ФХТСО Ларисі Михайлівні Чепурді

Переможці конкурсів й учасники туристичного походу отримали солодкі призи. Та головною нагородою для всіх став гарний настрій і доброзичлива атмосфера спілкування.