,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет харчових технологій та сфери обслуговування Новини Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи презентує нові екскурсійні програми
Четвер, 03 вересня 2020 16:18

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи презентує нові екскурсійні програми

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи презентує нові екскурсійні програми

Кафедра туризму та готельно-ресторанної  справи  Черкаського державного технологічного університету спільно з туроператором «НАМІ»  відкривають  екскурсійний  сезон    циклом  нових  програм  «Туристичне намисто Черкащини». Кожен  новий запропонований тур ніби коштовний  камінь, зібраний у яскраве намисто, прикрашає  Черкащину. 

      Презентація локальної  гастрономічної продукції місцевих виробників стане  родзинкою кожної  програми, як і знайомство з видатними постатями, які прославили нашу країну далеко за її межами. Це будуть захоплюючі подорожі  з  неочікуваними сюрпризами, розміщенням у мальовничих зелених садибах,  авторськими розповідями   екскурсоводів та зустрічами з видатними скульпторами, художниками, музикантами, архітекторами, поетами та фотографами, історіями їхнього успіху, кохання та випробувань.  Матеріали, які використовуються  під час підготовки та проведення турів, були зібрані та розроблені за безпосередньою  участю студентів кафедри.