,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет харчових технологій та сфери обслуговування Новини Реорганізація навчального процесу на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи в умовах карантину
Середа, 25 березня 2020 15:26

Реорганізація навчального процесу на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи в умовах карантину

Реорганізація навчального процесу на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи в умовах карантину

Відповідно до листа МОНУ №1/9-154 від 11.03.2020 в умовах карантину на період з 12 березня по 3 квітня 2020 року навчання студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи проводиться в дистанційному режимі.

Наразі кафедра працює в інтерактивному форматі. Ми реорганізовуємо навчальний процес та переходимо на дистанційні платформи навчання. Це дає змогу отримати можливість застосування індивідуального підходу до кожного студента у зручний для нього час у доступному форматі.

Консультативну інформацію студентам надають викладачі кафедри в чатах і форумах курсів, за допомогою груп, створених у мобільних пристроях.

Так, за підсумками минулого тижня, у період з 16.03.2020 по 20.03.2020 року, використання Google форм дозволило в тестовому режимі перевірити знання студентів, активно взаємодіяти зі студентами, поширювати навчальний матеріал, оцінювати роботу студентів online. Студенти показали відповідальне ставлення до навчання. Студенти груп ГР-61, ГРС-62, Т-71, МТ-96 у тісній активній дистанційній співпраці з викладачем Герман І.В. обговорювали виконання курсових робіт з дисциплін економічного блоку, а студенти групи ГРС-82 разом зі ст. викладачем Бишовець Л.Г. ̶ курсових робіт з дисципліни «Товарознавство».

Доценти кафедри Старинець О.А., Беляєва С.С., Шестель О.Г., ст. викладач Гаращенко Д.В. працюють зі студентами дистанційно, але за розкладом, у форматі відеоконференцій, використовуючи продукт компанії Zoom Video Communication - Zoom Meetings. Викладачі кафедри активно долучаються до використання навчальної платформи Moodle.

Кожна дисципліна, що викладається на кафедрі, забезпечена усіма необхідними навчально-методичними матеріалами, які знаходяться в репозиторії ЧДТУ, а також надсилаються щотижня на електронну пошту груп кафедри туризму та готельно-ресторанної справи.