,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет харчових технологій та сфери обслуговування Новини Семінар на тему: «Академічна доброчесність і протидія плагіату»
Четвер, 07 листопада 2019 08:35

Семінар на тему: «Академічна доброчесність і протидія плагіату»

Семінар на тему: «Академічна доброчесність і протидія плагіату»

07 листопада 2019 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету відбувся семінар на тему: «Академічна доброчесність і протидія плагіату». На ньому були присутні: декан факультету харчових технологій та сфери обслуговування Л.М. Чепурда, завідувач кафедри Г.М. Чепурда, викладачі кафедри та студенти освітнього рівня «магістр».

На семінарі обговорювалися наступні питання: поняття та норми академічної доброчесності, Кодекс академічної доброчесності Черкаського державного технологічного університету (зі змінами) було затверджено Вченою радою ЧДТУ протокол № 4 від 23.10.2017 р.; Положення про систему внутрішнього забезпечення якості вищої освіти у Черкаському державному технологічному університеті; UNESCO: 5 законів інформаційної грамотності; робота над текстом дипломної роботи; ДСТУ 3008:2015 Інформація та документація. Звіти у сфері науки і техніки. Структура та правила оформлювання (чинність з 01.07.2017); вимоги до процедури захисту курсової (дипломної) роботи; оцінювання рівня якості підготовки фахівця.