,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет харчових технологій та сфери обслуговування Новини Туристичний похід з нагоди святкування Дня ФХТСО
Четвер, 13 вересня 2018 09:08

Туристичний похід з нагоди святкування Дня ФХТСО

Туристичний похід з нагоди святкування Дня ФХТСО

13 вересня 2018 року з нагоди святкування Дня факультету харчових технологій та сфери обслуговування та напередодні Міжнародного дня туризму, Дня працівника фізичної культури та спорту і Дня здоров’я факультетом було організовано туристичний похід за участю студентів І-V курсів спеціальностей «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології» та «Право».
Цього дня студентство мало змогу насолоджуватися краєвидами і повітрям соснового лісу здійснивши цікаву мандрівку насичену різноманітними конкурсами: презентувати свою команду, проявити себе у спортивних змаганнях, провести конкурс з приготування та презентації українського кулешу з дегустацією та представити свою команду з номерами художньої самодіяльності.
На святі були присутні ректор ЧДТУ Олег Олександрович Григор та декани факультетів, які стали учасниками суддівської комісії та продегустували український куліш, що приготували команди.
Студенти брали активну участь у конкурсах, намагаючись представити себе якнайкраще та здобути перемогу. Найактивнішими за результатами набраних балів стали студенти 4 курсу, група ТБВ-54 спеціальності «Харчові технології». Завдяки креативності та досвідченості, неодноразовій участі та перемозі у різних конкурсах та фестивалях на ІІ місці – збірна магістрів 1 курсу спеціальностей «Туризм», «Готельно-ресторанна справа»; ІІІ місце – магістри 1 курсу спеціальності «Харчові технології».

У цьому році до ФХТСО вступило багато талановитих студентів і в цьому була можливість переконатися при виконанні ними художніх номерів. Свої таланти вони нам зможуть ще раз продемонструвати у фестивалі – «Дебют першокурсника - 2018», який пройде в університеті наприкінці вересня.
Переможці конкурсів й учасники туристичного походу отримали призи. Та головною нагородою для всіх став гарний настрій і доброзичлива атмосфера спілкування.