,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Студентське самоврядування Новини Студентка спеціальності «Фінанси, банківська, справа та страхування» ЧДТУ здобула перемогу в конкурсі за проєктом ОБСЄ «Працюй безпечно»
П'ятниця, 12 березня 2021 09:58

Студентка спеціальності «Фінанси, банківська, справа та страхування» ЧДТУ здобула перемогу в конкурсі за проєктом ОБСЄ «Працюй безпечно»

Студентка спеціальності «Фінанси, банківська, справа та страхування» ЧДТУ здобула перемогу в конкурсі за проєктом ОБСЄ «Працюй безпечно»

У січні 2021 року Координатором проєктів ОБСЄ в Україні був оголошений конкурс відеороликів серед студентів «Я проти торгівлі людьми» у межах соціального проєкту «Працюй безпечно». Студентка третього курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська, справа та страхування» (група ФК-181) факультету економіки та управлінняЄвгеніяГуменюк гідно представила Черкаський державний технологічний університет, здобувши 1 місце в конкурсі, результати якого були оголошені у березні 2021 року.

Під час зустрічі з учасниками конкурсу кураторка проєкту «Працюй безпечно» від ОБСЄНадія Кондибіна наголосила: «Ми вражені проробленою роботою, усіма вами. Ті відеоролики, які були відзняті, – неймовірні. В ОБСЄ працюють відеографи, і коли ми показували їм ролики учасників, вони також були вражені тими меседжами, якими ви нас надихали. Для нас дуже важливим було зрозуміти, як молодь бачить торгівлю людьми та чи розуміє, як протидіяти цій проблемі».

Зі свого боку завідувачка кафедри фінансів ЧДТУІрина Гончаренко зазначила: «Сьогодні завданням закладу вищої освіти є підготовка високопрофесійного фахівця, формування його професійних навичок та компетенцій, а також гнучких навичок, так званих «soft skills» – неспеціалізованих, але надзвичайно важливих для кар'єри надпрофесійних навичок, які відповідають за успішну участь у робочому процесі та високу продуктивність здобувачів вищої освіти. Тому обговорення зі студентами питань майбутнього працевлаштування та кар’єри, вибору першого місця роботи дозволяє їм розуміти «підводні камені»  сучасного ринку праці, приймати вірні рішення в умовах множинності варіантів для вибору. Висока оцінка роботи Євгенії  свідчить про те, що наші фінансисти мають не лише глибокі знання з фаху, також це творчі особистості, які не лише розуміють сучасні соціальні проблеми, але й можуть цікаво та креативно про них розповісти. Ми пишаємося нашою студенткою та зичимо їй подальших  професійних і творчих успіхів!».