,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Студентське самоврядування Новини Студент ЧДТУ Макар Погребняк став кращим бомбардиром відкритого чемпіонату міста Черкаси з футзалу «Зимова ліга» (відео)
Вівторок, 30 березня 2021 00:00

Студент ЧДТУ Макар Погребняк став кращим бомбардиром відкритого чемпіонату міста Черкаси з футзалу «Зимова ліга» (відео)

Студент ЧДТУ Макар Погребняк став кращим бомбардиром відкритого чемпіонату міста Черкаси з футзалу «Зимова ліга» (відео)

Упродовж трьох місяців з 28 листопада 2020 до 28 лютого 2021 року у спортивному комплексі «Будівельник» 6 команд (п’ять черкаських команд та одна команда із Кропивницького)  змагалися за нагороди Зимової ліги відкритого чемпіонату міста Черкаси з футзалу. Турнір проводився з метою популяризації та розвитку футзалу в місті, організації дозвілля серед населення обласного центру. Змагання проходили  за коловою системою в два кола, відповідно до календаря ігор. 

 В останній ігровий день 10 туру відбулася принципова зустріч команд «Служба Порятунку» та «Цетус», фінальний результат гри  якої дозволив  ФК «Цетус», гравцем якого є студент ЧДТУ Макар Погребняк, набрати 21 очко за турнір та стати срібним призером відкритого чемпіонату міста Черкаси. Чемпіонами змагань стали футболісти «ЮГ-2000», бронзові нагороди у команди «Автоцентргрупп» з Кропивницького.

Під час церемонії нагородження було визначено кращого бомбардира, гравця та голкіпера турніру. Відтак, кращим бомбардиром став другокурсник групи СКС-1907 факультету інформаційних технологій і систем Черкаського державного технологічного університетуМакар Погребняк, який протягом турніру забив одинадцять голів за футбольну команду «Цетус».

Черкаський державний технологічний університет вітає Макара Погребняка з визнанням та зичить нових звершень на спортивній і науковій нивах!

Відео «Табло Черкаси».