,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Студентське самоврядування Новини Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ зустрілися з капеланом Збройних Сил України Ларисою Когут
Середа, 24 лютого 2021 12:35

Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ зустрілися з капеланом Збройних Сил України Ларисою Когут

Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ зустрілися з капеланом Збройних Сил України Ларисою Когут

23 лютого 2021 року відбулася зустріч студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справифакультету харчових технологій та сфери обслуговування Черкаського державного технологічного університету з капеланом Збройних Сил України Ларисою Когут.

Під час зустрічі з молоддю Лариса розповіла про роботу військового капелана, свій особистий досвід волонтерської роботи на фронті, але найбільше – про Людину, Патріотизм та про Цінності. Волонтери щороку допомагають не лише українським військовим, які захищають кордони держави на сході, але й дитячим будинкам, літнім людям. Один із проєктів, яким наразі займається Лариса Когут, – це проєкт із психологічної реабілітації військових, для самої ж Лариси кожна поїздка – це завжди випробування. Іноді волонтери потрапляють під обстріли, іноді не знають, де ночуватимуть, що їстимуть, війна – непередбачуване явище. Але віра вчить милосердя, і саме на фронті Лариса  побачила й величезну духовну потребу, спілкуючись із бійцями, допомагаючи їм. Ще одним питанням для обговорення стала «війна жіночими очима», історії жінок-військовослужбовців ЗСУ, медиків, добровольців, історії про війну поза гендером.