,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Студентське самоврядування Новини Студентка ЧДТУ Єлизавета Сікало визнана кращою спортсменкою січня-2021 на Черкащині
Понеділок, 08 лютого 2021 11:05

Студентка ЧДТУ Єлизавета Сікало визнана кращою спортсменкою січня-2021 на Черкащині

Студентка ЧДТУ Єлизавета Сікало визнана кращою спортсменкою січня-2021 на Черкащині

На Черкащині вже традиційно визначили кращого спортсмена місяця. Експертна комісія відділення НОК України у Черкаській області обирає переможця за результатами досягнень на змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівнів. За результатами голосування, кращою спортсменкою січня-2021 визнана студентка кафедри дизайну Черкаського державного технологічного університету, вихованка Черкаської міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 2Єлизавета Сікало.

Відділення НОК України в Черкаській області відзначить Єлизавету та її тренеркуНаталію Калініченко грошовою премією.

Майстер спорту України Єлизавета Сікало взяла участь у чемпіонаті України зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих та юніорів, що проходив у Харкові з 25 до 30 січня, де  виборола третє місце з олімпійського лука серед дорослих, її конкурентами були 47 учасників. Результат спортсменки – 200 очок. 

Цьогоріч на звання кращого спортсмена за підсумками минулого місяця претендували четверо спортсменів: легкоатлети Олексій Поліщук і Ростислав Голубович, Олександр Примаченко (греко-римська боротьба) та Єлизавета Сікало (стрільба з лука).