,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Студентське самоврядування Новини Студентка ЧДТУ Єлизавета Сікало потрапила до переліку спортсменів-кандидатів для участі в Олімпійських Іграх в Токіо
Середа, 20 січня 2021 09:40

Студентка ЧДТУ Єлизавета Сікало потрапила до переліку спортсменів-кандидатів для участі в Олімпійських Іграх в Токіо

Студентка ЧДТУ Єлизавета Сікало потрапила до переліку спортсменів-кандидатів для участі в Олімпійських Іграх в Токіо

Відповідно до наказу Міністерства молоді та спорту України від 29 грудня 2020 року № 2823 «Про затвердження складу спортсменів-кандидатів для участі в Іграх ХХХІІ Олімпіади 2020 року в м. Токіо (Японська Держава)» до складу спортсменів-кандидатів для участі в олімпійських іграх у Токіо увійшли вісім черкащан, серед яких і студентка-дизайнерка факультету комп'ютеризованих технологій машинобудування та дизайну Черкаського державного технологічного університету Єлизавета Сікало. Єлизавета Сікало – неодноразова чемпіонка Всеукраїнських та міжнародних змагань зі стрільби з лука, увійшла до ряду найкращих спортсменів міста Черкаси та разом зі своїм тренером Наталією Калініченко була відзначена міським головою за високі спортивні досягнення упродовж 2019 року. 

Нагадаємо, що через пандемію коронавірусу SARS-CoV-2 прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе та голова Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах (Thomas Bach) узгодили перенесення літніх Олімпійських ігор 2020 у Токіо на один рік, зберігаючи назву «Токіо 2020».