,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Студентське самоврядування Новини Родина ЧДТУ у Міжнародний День студента згуртувалася онлайн
Вівторок, 17 листопада 2020 15:23

Родина ЧДТУ у Міжнародний День студента згуртувалася онлайн

Родина ЧДТУ у Міжнародний День студента згуртувалася онлайн

Цьогоріч, зважаючи на особливі карантинні умови, у Міжнародний День студента родина Черкаського державного технологічного університету згуртувалася онлайн, аби розділити святковий настрій та відчути підтримку один одного.

Щирі привітання та побажання з нагоди свята під час прямої трансляції у соціальних мережах університету студентській спільноті єдиного технологічного вишу регіону висловили ректор ЧДТУ Олег Григор та голова студентської ради ЧДТУ Юлія Загоровська. 

– Студентство – це доволі широке поняття, це стан душі. І якби була машина часу, я б залюбки повернувся у студентські роки і без вагань знову обрав би для навчання Черкаський державний технологічний університет. Вітаю усіх студентів з особливим святом і бажаю брати максимум від неповторних студентських років! – наголосив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. 

Зі свого боку голова студентської ради Черкаського державного технологічного університету Юлія Загоровська заохотила студентство впевнено долати випробування, які  поставила пандемія коронавірусу світовій спільноті, усвідомлюючи, що будь-які випробування роблять людей сильнішими.

– Бути студентом ЧДТУ – означає наполегливо оволодівати фаховими знаннями, брати участь у новітніх наукових розробках, виявляти високу громадянську активність. А ще бути відкритим для усього нового, розвивати свої творчі здібності та самовдосконалюватися. Бажаю вам примножувати свою енергію,  успіхів у навчанні, нових творчих досягнень, гармонійного духовного та фізичного розвитку. Ми віримо у наше щасливе майбутнє, у щасливе майбутнє рідної України, – висловила святкові побажання студентству Юлія Загоровська.

За доброю традицією, з року в рік, в День студента, студенти, які мають особливі досягнення в різних сферах діяльності, отримують заслужені відзнаки – подяки, грамоти і почесні грамоти університету, відзнаки органів місцевого самоврядування. Відтак, під час прямого ефіру прозвучали імена тих, хто отримав відзнаки за активну участь у громадському житті Черкаського державного технологічного університету, вагомий внесок у розбудову студентського самоврядування та з нагоди Міжнародного дня студента. 

Онлайн-привітання ЧДТУ можна переглянути за посиланням.

До того ж, упродовж дня на офіційних сторінках ЧДТУ в соцмережах Facebook та Instagram можна переглянути відеовиступи учасників фестивалю студентської творчості «Зірковий час першокурсника-2020», присвяченого Міжнародному Дню студента.