,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Студентське самоврядування Новини Студентська рада ЧДТУ організувала прямий ефір з ректором університету Олегом Григором
Вівторок, 12 травня 2020 11:26

Студентська рада ЧДТУ організувала прямий ефір з ректором університету Олегом Григором

Студентська рада ЧДТУ організувала прямий ефір з ректором університету Олегом Григором

     7 травня Студентська рада Черкаського державного технологічного університету організувала в Instagram прямий ефір із ректором ЧДТУ Олегом Григором, під час якого було розглянуто низку актуальних питань, що турбують сьогодні студентів.

    Готуючись до онлайн трансляції, Студентська рада ЧДТУ створила анонімну студентську платформу, де молодь могла поставити будь-яке запитання, аби отримати на нього відповідь ректора у прямому ефірі. Відповідно до переліку запитань, найбільше студентство цікавили питання проживання у гуртожитках, дистанційного навчання, проходження практики, складання сесій онлайн, випускного та вручення дипломів. Під час онлайн трансляції, до якої приєдналося чимало студентів Черкаського державного технологічного університету, була нагода вільно поспілкуватися з ректором, висловити свої думки, пропозиції та побажання.

   Наприкінці ефіру, учасники домовилися зустрічатися в ефірі якомога частіше, аби підтримувати зв'язок з університетом, адже і керівництву, і викладачам наразі бракує спілкування зі студентами, які, зі свого боку, сумують  за живим спілкуванням та з нетерпінням чекають повернення до звичного студентського життя у рідному університеті.