,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Студентське самоврядування Новини У ЧДТУ провели майстер-клас з ораторського мистецтва
Вівторок, 10 березня 2020 17:13

У ЧДТУ провели майстер-клас з ораторського мистецтва

У ЧДТУ провели майстер-клас з ораторського мистецтва

10 березня у Черкаському державному технологічному університеті відбулася лекція-майстер-клас з ораторського мистецтва від голови громадської організації «Платформа громадських діалогів» Олександра Курявого присвячена 60-річчю від дня заснування ЧДТУ. 

Тренер ставив за мету поділитися зі студентами основами ораторського мистецтва та підказати, на що обов’язково слід звертати увагу свою та авдиторії під час виступу.

Упродовж зустрічі зі студентами факультету гуманітарних технологій та факультету інформаційних технологій і систем лектор Олександр Курявий розповів про усі тонкощі публічних виступів, як боротися із страхом, бути впевненим у собі і не давати нудьгувати авдиторії. Олександр продемонстрував декілька практичних вправ, які допоможуть при публічних виступах, та поділився прийомами, з якими виступ можна зробити незабутнім.

Організаторами заходу виступили студентські ради факультету гуманітарних технологій та факультету інформаційних технологій і систем Черкаського державного технологічного університету.