,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Студентське самоврядування Новини У ЧДТУ відбулася конференція студентів
Вівторок, 05 листопада 2019 14:06

У ЧДТУ відбулася конференція студентів

У ЧДТУ відбулася конференція студентів

30 жовтня студенти Черкаського державного технологічного університету  зібралися на Конференцію студентів ЧДТУ, аби прослухати і затвердити звіти  голови Студентської ради ЧДТУ та голів факультетів ЧДТУ. 

Під час конференції, після ознайомлення з порядком денним та, відповідно до регламенту, студентська громада заслухала звіт виконуючої обов’язки голови Студентської ради ЧДТУ Юлії Загоровської за 2018-2019 навчальний рік. Зі свого боку, голови Студентської ради факультетів  прозвітували про пророблену роботу за час перебування на своїх посадах. Окрім цього, молодь обговорила питання формування Студентської виборчої комісії і Контрольно-ревізійної комісії та шляхом відкритого голосування ухвалила зміни в складі двох комісій. Крім цього, учасники Конференції ретельно розглянули питання затвердження нової редакції Положення «Про вибори студентської ради ЧДТУ», а також Положення "Про організацію та проведення конкурсу "Міс та Містер ЧДТУ".

На конференції студентів ЧДТУ делегати затвердили дату виборів до студентської ради, які відбудуться 20 листопада 2019 року. 

 

Галерея зображень