,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Студентське самоврядування Новини Студенти ЧДТУ отримали подарунок від обласної Профспілки працівників освіти і науки України
Вівторок, 08 жовтня 2019 12:53

Студенти ЧДТУ отримали подарунок від обласної Профспілки працівників освіти і науки України

Студенти ЧДТУ отримали подарунок від обласної Профспілки працівників освіти і науки України

Нині комп’ютеризація охопила всі сфери життя людини: виробництво і побут, культуру і мистецтво, науку та освіту. З плином таких обставин, державі й суспільству в цілому потрібні люди, здатні приймати нестандартні рішення і вміти творчо мислити. Людина, яка вміло й ефективно володіє технологіями та інформацією, має новий стиль мислення, принципово інакше підходить до організації своєї діяльності, до оцінки різних питань.

Зважаючи на ці обставини,  сучасна Профспілка освітян широко використовує новітні технології. На початку нинішнього навчального року за кошти Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, яку очолює Жалдак Ольга Дем’янівна, для студентів Черкаського державного технологічного університету  був придбаний цінний подарунок - проектор TECRO PJ-1020 з метою підтримки креативності молоді, проведення змістовного дозвілля, оволодіння сучасними інформаційними технологіями. Використання мультимедійного проектора дозволить студентам зробити своє навчання і дозвілля цікавішим, мобільнішим, посприяє вдосконаленню інформаційної грамотності, освоєнню важливих і стійких тенденцій розвитку сучасних технологічних процесів.