,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Студентське самоврядування Новини У родинному колі ЧДТУ вручили дипломи випускникам 2019 року
П'ятниця, 05 липня 2019 09:31

У родинному колі ЧДТУ вручили дипломи випускникам 2019 року

У родинному колі ЧДТУ вручили дипломи випускникам 2019 року

Теплого літнього дня, 4 липня, на ошатній Площі Знань ЧДТУ зібралася дружна родина Черкаського державного технологічного університету  викладачі, випускники, батьки, студенти з нагоди особливої події – урочистої церемонії вручення цьогорічним випускникам дипломів за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр. 

Швидко промайнув час і  настав  день випуску зі  стін рідної Alma Mater. Позаду студентські  будні та свята, іспити та заліки, захист дипломних робіт,  попереду  можливість реалізувати себе як фахівця та особистість в зрілому  дорослому житті.

- Сьогодні молодь практично підходить до життя, знає, чого хоче досягти і розуміє, що повна вища освіта необхідна для вагомих звершень, зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. Хочу подякувати за те, що чотири роки тому ви обрали Черкаський державний технологічний університет. Ми знаємо, що ви не розчаровані, адже з дипломом ЧДТУ ви будете гідно крокувати у фахове майбуття. Це, безперечно, ваша конкурентна перевага в майбутньому. 

День прощання з університетом наповнений і радістю, і сумом, адже, нелегко прощатися викладачам зі студентами, які вже встигли стати частиною  їхнього життя, з тими, кому віддали часточку душі і серця.

- Не шукайте щастя десь за межами України, цінуйте те, що у вас є. Працюйте в Україні, знайдіть себе на виробництві, в бізнесі, приходьте до нас далі навчатися в магістратуру, аспірантуру, докторантуру. Цінуйте Україну, бережіть її, бережіть себе, бережіть честь змолоду, –  від імені когорти професорів ЧДТУ зі щирими словами звернувся до випускників доктор технічних наук, професор Юрій Лега.

Зі свого боку, зі щирими словами вдячності до всіх викладачів  звернулися цьогорічні випускники, представники кожного факультету та вручили символічні подарунки  деканам на добру згадку про випуск 2019 року. 

- Університет - це своєрідна маленька країна, а ми всі, як одна сім'я, – наголосив у вітальному слові голова Студентської ради ЧДТУ, цьогорічний випускник факультету харчових технологій та сфери обслуговування Віктор Гузенко. Ті, хто вважають, що університет тільки для навчання, помиляються, адже в університеті є можливості ставати тими, ким ви хочете стати, але вибір ви робите самостійно. Від імені студентства хочу подякувати Черкаському державному технологічному університету за ці неймовірні чотири роки.

Нинішній день – результат багаторічного навчання студентів, кропіткої праці викладачів та щоденної турботи найрідніших для кожного людей – батьків. Традиційно випускники Черкаського державного технологічного університету виконали Вальс Вдячності – символ щирого шанування, який залишиться у пам’яті найяскравішою миттєвістю сьогоднішнього свята.

Не зраджуючи родинним традиціям ЧДТУ, випускники Черкаського державного технологічного університету 2019 року разом з ректором ЧДТУ Олегом Григором, проректорами, деканами та наставниками-викладачами пройшли крізь  Рушниковий оберіг, аби їхнє подальше життя було чисте, як рушник, а життєві дороги були різнобарвними та яскравими, як вишиті квіти на рушникові – символі України.

Після святкової ходи під Рушниковим оберегом у семи мальовничих куточках осучасненої території скверу Черкаського державного технологічного університету, у дружному родинному колі кожного факультету відбулося урочисте вручення Подяк та Дипломів випускникам ЧДТУ 2019 року.

Цьогоріч, згідно з Наказом за номером 187-с по Черкаському державному технологічному університету від 27 червня 2019 року дипломи за освітнім ступенем бакалавр отримали 908 осіб, зокрема 85 випускників  одержали Диплом з відзнакою. 

Черкаський державний технологічний університет десятиліттями впевнено підтверджує імідж стабільного університету, який випускає висококваліфікованих фахівців з багатьох актуальних спеціальностей і 2019 рік вагомо збагатив ряди дипломованих професіоналів своєї справи, які самовіддано працюватимуть на благо нашої держави!