,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Вибори ректора ЧДТУ Програма кандидата на посаду ректора ЧДТУ Гедз М.Й.
Понеділок, 25 вересня 2017 12:02

Програма кандидата на посаду ректора ЧДТУ Гедз М.Й.

gedz

 

Претендент

на посаду ректора

 

Черкаського державного

технологічного університету

 

Гедз Михайло Йосипович

доктор економічних наук, професор

 

 

Народився 5 грудня 1961 р. в с. Дев’ятир Жовківського району Львівської області. Одружений. Маю п’ятеро дітей.

Освіта. У 1979 р. закінчив середню школу на відмінно. У 1984 р. закінчив Львівський політехнічний інститут, здобувши кваліфікацію інженера-економіста. Кандидат економічних наук (1998 р.), доцент (2001 р.). Доктор економічних наук (2014 р.), професор (2015 р.).

Трудова діяльність. Інженер з нормування Корсунь-Шевченківського кар’єроуправління (1984-1985 рр.); старший інженер-контролер, старший економіст, начальник контрольно-ревізійного відділу Черкаського облагробуду (1985-1992 рр.); заступник директора ВКФ «Левада» (1992-1994 рр.); старший викладач кафедр економіки та організації виробництва, фінансів та обліку, економічного аналізу та обліку, доцент кафедри обліку і аудиту Черкаського інженерно-технологічного інституту (1994-2001 рр.); завідувач кафедри-професор кафедр економіки, обліку і аудиту Черкаської філії Української академії банківської справи НБУ (2001-2004 рр.); завідувач кафедри обліку і аудиту, заступник директора з наукової роботи Черкаського інституту банківської справи Університету банківської справи НБУ (2004-2015 рр.); професор кафедри обліку і аудиту Черкаського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської справи» (з 2015 р.).

З 1996 р. сертифікований аудитор, директор за сумісництвом аудиторської фірми «Аудит-Гарант» (1996-2011 рр.).     

Нагороди та відзнаки. Почесна Грамота Міністерства освіти і науки України (2003 р.), знак «Відмінник освіти України» (2007 р.), Почесна Грамота Національного банку України з нагрудним знаком «Пам’ятна срібна монета «Родина Семеренків» (2008 р.), відзнака Університету банківської справи НБУ «Кращий викладач УБС НБУ» (2010 р.), Грамота Міністерства освіти і науки України «Науковий керівник переможця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт» (2011 р.).

Наукові праці: автор понад 110 наукових праць, з них 21  – у наукових періодичних виданнях інших держав (Канада, Великобританія, Польща. Болгарія, Білорусь) та наукових виданнях, які включені до міжнародних наукометричних баз даних; 6 монографій; 9 навчальних посібників.

 

ПЕРШОЧЕРГОВІ ЗАХОДИ

ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТІЙКОГО, ДИНАМІЧНОГО ЗРОСТАННЯ

ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ РОБОТИ УНІВЕРСИТЕТУ

 

 

1. ВПРОВАДИТИ В УНІВЕРСИТЕТІ МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ISO 9001-2008 В УСІХ ПРОЦЕСАХ ОСВІТНЬОЇ, НАУКОВОЇ, ФІНАНСОВОЇ ТА ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ.

 

Впровадження системи управління якістю дозволить максимально усунути суб’єктивізм при виконанні посадових обов’язків та чітко окреслити права та обов’язки виконавців на усіх рівнях управління – від сторожа до ректора.

 

2. ВПРОВАДИТИ РІЧНІ ФІНАНСОВІ БЮДЖЕТИ КАФЕДР.

 

Рівень матеріального та технічного забезпечення кафедри має безпосередньо залежати від рівня доходів, які забезпечує кафедра від освітньої та наукової діяльності. Такий підхід дозволить працівникам кафедри відчути реальний результат від профорієнтаційної, освітньої та наукової роботи. Такий підхід не виключає підтримки Університетом кафедр, які потенційно здатні бути корисними у перспективі.

 

3. АКТИВІЗАЦІЯ НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ – ЗА РАХУНОК ГРАНДОВИХ ПРОГРАМ ТА ВИКОНАННЯ ГОСПДОГОВІРНИХ ТЕМ.

 

Центри пошуку грандів – кафедри. На кафедрах забезпечити наявність науковця (науковців) з вільним володінням англійською або іншою іноземною мовою. Такому працівнику здійснювати вагому постійну доплату за виконувану роботу.

 

4. ДЛЯ АКТИВІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОЇ ТА НАУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ:

 

- оплачувати щорічно кожному викладачу вартість однієї наукової статті у фаховому виданні, яке включене до міжнародних наукометричних баз даних;

- оплачувати участь викладачів в науково-практичних конференціях та інших наукових заходах, які є корисними для кафедри чи Університету в цілому у фаховому напрямі та з метою встановлення відповідних комунікацій;

- оплачувати участь студентів у конкурсах студентських наукових робіт та олімпіадах, які проводяться Міністерством освіти та науки України.