,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ідентифікатор закупівлі UA-2023-10-19-002325-a

     ЧЕРКАСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ТЕХНОДОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

 (Назва підприємства, організації, установи)

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі м’яса, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Черкаський державний технологічний університет; 18006, Україна, Черкаська обл., Черкаси, бул. Шевченка, 460; код за ЄДРПОУ – 05390336; категорія замовника – юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):код ДК 021:2015: 5110000-2 - М’ясо

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:відкриті торги з особливостями,UA-2023-10-19-002325-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:150 000,00  грн. з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом споживання м’яса за визначений  період та шляхом моніторингу середньоринкових цін на продукцію.

Розмір бюджетного призначення:150 000,00  грн.  згідно бюджетного кошторису на 2023рік.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі:

Таблиця

№ з/п

Перелік продуктів харчування

Од. виміру

Орієнтовна кількість

Технічні, якісні характеристики товару

  1.  

М'ясо свинини

кг

430

Свинина перша категорія, м’якоть з відповідних частин торгового відрубу (лопаткова,, спинна, поперекова, грудина, окіст), не дозволено наявність подрібнених кісток, цілих тіл хребців, поверхня чиста, не завітрена, без ослизнення, без бахромок, краї зарівнянні, не жирна. Поверхня м'яса рівна, необвітрена, очищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Колір від світло – червоного до червоного. Смак і запах характерний для доброякісного м'яса без сторонніх смаків і запахів.

Свинина повинна відповідати умовам ДСТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі

  1.  

Філе курки

кг

210

Запах, властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Стан шкіри: чиста, суха, незавітрена.

М'ясо птиці повинно відповідати ДСТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі

  1.  

Печінка свинна

кг

80

Печінка свинна повинна відповідати ТУ У 46.38.066-2000

1. Постачання товару  здійснюється Постачальником партіями по заявкам Замовника.

2. Товар повинен відповідати показникам якості, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам;

3. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО»;

 Постачальник повинен гарантувати якість товару, що постачається Замовнику за Договором (гарантії якості діють протягом всього встановленого строку, при умові дотримання Замовником умов зберігання  зазначених на упаковці товару).