,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас У Художньому музеї відкрилась виставка дизайну "Сьоме відчуття"
П'ятниця, 20 квітня 2018 11:08

У Художньому музеї відкрилась виставка дизайну "Сьоме відчуття"

Міжнародна виставка-конкурс робіт студентів кафедри дизайну Черкаського державного технологічного університету спеціалізації "Промисловий дизайн" та студентів Краківської академії мистецтв імені Яна Матейка.

Повідомляє інтернет-видання ІнфоМІСТ

19 квітня 2018 року о 16.00 у Черкаському обласному художньому музеї відбулося відкриття Міжнародної виставки-конкурсу робіт студентів кафедри дизайну Черкаського державного технологічного університету спеціалізації "Промисловий дизайн" та студентів Краківської академії мистецтв імені Яна Матейка.

На виставці представлені студентські проекти з основної профільної дисципліни фундаментального циклу "Дизайн-проектування", яка викладається паралельно у комплексній взаємодії з дисциплінами «Макетування» і «Комп’ютерне моделювання» при підготовці дизайнера вищої кваліфікації спеціалізації «Промисловий дизайн» ЧДТУ та дипломні і семестрові роботи студентів Краківської академії мистецтв.

Промисловий дизайн являє собою процес проектування товарів, які повинно бути виготовлено за допомогою технологій масового виробництва. Ключова умова створення дизайнерського продукту – єдність краси, зручності та користі.

Виставку організовано в рамках договору про співпрацю між Краківською академією образотворчих мистецтв імені Яна Матейка та Черкаським державним технологічним університетом.

У рамках вистаки відбудеться конкурс у номінаціях:

-транспортні засоби;

-малі архітектурні форми;

-меблі та обладнання;

-дитячий ігровий простір;

-виставковий простір;

-3D моделювання та візуалізація.

 

Виставка триватиме до 13 травня.