,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Студент-дизайнер ЧДТУ отримав диплом на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт
П'ятниця, 30 березня 2018 13:47

Студент-дизайнер ЧДТУ отримав диплом на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

Студент магістратури Черкаського державного технологічного університету спеціальності «Дизайн» Стець Олександр взяв участь у ІІ-му  турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузях: «Дизайн», «Образотворче і декоративне мистецтво», «Реставрація». Про це йдеться в інтернет-виданні Про Головне з посиланням на прес-службу вишу..

 Другий тур конкурсу проходив 22-23 березня  на Закарпатті, у затишному місті Ужгород, на базі Закарпатської академії мистецтв. На захід прибули 20 фіналістів з багатьох міст України: Харків, Луцьк, Херсон, Запоріжжя, Черкаси.

За креативність мислення і творчий підхід до створення сучасного анімаційного ролика студент, який має практичне впровадження, Стець Олександр отримав Диплом і заохочення.

Керівник наукової роботи студента – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри дизайну Наталія Романенко.

Одинадцять років поспіль студенти спеціальності «Дизайн» Черкаського державного технологічного університету беруть участь у щорічному Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт, презентують свій навчальний заклад і отримують призові місця.