,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас В ЧДТУ змагалися за звання кращого студента року
Середа, 22 листопада 2017 09:52

В ЧДТУ змагалися за звання кращого студента року

День студента — шановане свято для всієї молоді. Студенти Черкаського державного технологічного університету не стали виключенням та відзначили його яскраво та оригінально.

Все як на серйозному шоу талантів: яскраві конкурсанти, креативні виступи, серйозні журі. За звання «Студент року 2017» змагались 8 студентів, які представляли факультети університету. Хлопці та дівчата показували, як вони можуть перевтілюватися, дивували своїми талантами та креативно відповідали на досить нелогічні запитання. Сучасні танці, танго, гра на акордеоні, лірична пісня, пітбокс та акторська гра – так дивували студенти на шоу талантів.

Повідомляє видання ВиЧерпно

Судили конкурсантів переможниця конкурсу «Студент року 2016» студентка 4 курсу лінгвістичного факультету Марина Бондаренко, голова студентської ради ЧДТУ Альона Бойко. Головою журі була випускниця факультету економіки та управління, ведуча ТРЦ «Любава» Юлія Горб. Оцінювали талановитих студентів за трьома конкурсами: найкраще вбрання, конкурс талантів та інтелектуальний конкурс.

Наприкінці змагань за кращого студента ЧДТУ були оголошені результати балів та ім’я переможця. Окрім балів журі протягом дня студенти університету віддавали свої голоси за кращого конкурсанта. Отож, студентом року 2017 у ЧДТУ став першокурсник Павло Баранов, студент факультету харчових технологій та сфери обслуговування.

- Кожен студент має запам’ятати цей період, тому що він найважливіший у житті. А ті, хто колись навчалися, мають пригадати ті часи, коли самі були студентами. Тому вітаю усіх з цим чудовим святом! – привітав студентів ректор ЧДТУ Олег Григор.

За активну участь у громадському житті університету, вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування студентів було нагороджено грамотами управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА та подяками управління освіти і науки Черкаської ОДА. Учасників конкурсу нагороджено дипомами та сертифікатами для отримання профспілкової винагороди.