,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас У ЧДТУ відсвяткували День знань
Понеділок, 04 вересня 2017 10:03

У ЧДТУ відсвяткували День знань

У стінах Черкаського державного технологічного університету відбулися урочистості з нагоди Дня знань. Про це повідомляє видання ВиЧЕрпно. На площу перед ЧДТУ зійшлися студенти, професорсько-викладацький склад, гості  свята.

- Свою долю довірили нам колишні абітурієнти, а сьогодні студенти. Я вірю, що у вас, безперечно, є потреба в здобутті нових знань та життєвого досвіду. Бажаю, щоб в нашому університеті ви поєднали молодість, навчання і відпочинок, — звернувся із привітаннями до студентів виконуючий обов’язки ректора ЧДТУ Олег Григор.

Цьогоріч на навчання до ЧДТУ вступило 17 осіб, які були та є учасниками АТО. Цим студентам в.о. ректора ЧДТУ Олег Григор та начальник Патрульної поліції Черкас Олександр Кокоба вручили залікові книжки.

- Бажаю здоров’я та терпіння всім студентам, щоб навчання пройшло добре, щоб не пропала мотивація та всі досягли тих цілей, які запланували у своєму житті, і стали хорошими людьми, — звернувся із привітальним словом студент І курсу магістратури факультету інформаційних технологій і систем, капітан, начальник розвідки батальйону 53 бригади Володимир Шаповал.

А героїв, полеглих у боротьбі за свободу України, героїв Небесної Сотні, борців за права і свободи людини під час Революції Гідності всі присутні вшанували хвилиною мовчання.

 

Окрім того, за співпрацю з ЧДТУ в напрямку забезпечення правопорядку Подяками університету та книгою про історію навчального закладу було нагороджено чотирьох поліцейських, серед яких лейтенант Анна Найчук, яка є випускницею ЧДТУ.

Символічно, в цей день на площі ЧДТУ було передано першокурсникам ключ знань, а всі гості та професорсько-викладацький склад засівали студентів зерном знань на щастя, на долю, на нове життя. А з рук студента І курсу Артема Кейтапролунав перший дзвінок.

Довідково: ЧДТУ має 57-річну історію свого розвитку. В університеті нині навчається близько 5 тисяч студентів. На факультеті по роботі з іноземними студентами навчається молодь з 20 країн світу. До складу ЧДТУ входять 7 факультетів, 40 кафедр. Здійснюється підготовка студентів за 36 спеціальностями освітнього ступеня бакалавр та 33 спеціальностями освітнього ступеня магістр.