,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Популярністю серед абітурієнтів ЧДТУ користується нова спеціальність - політична філософія
Понеділок, 24 липня 2017 14:50

Популярністю серед абітурієнтів ЧДТУ користується нова спеціальність - політична філософія

Вперше у регіональному виші відкрито таку амбітну спеціалізацію як «Політична філософія» - з оригінальними навчальними планами, з якісним викладацьким складом. Серед переваг ЧДТУ – можливість навчатися в тому числі англійською мовою, стажування в Європарламенті (Страсбург, Франція).

Про це повідомляє онлайн-газета Новини Черкас, посилаючись на прес-службу учбового закладу.

Черкаський державний технологічний університет навчає спеціалістів з політтехнологій, зав’язків з громадськістю, соціальних комунікацій. Це потенційні топ-менеджери соціально-політичних агенцій, керівники департаментів і відділів соціально-політичного спрямування.

В умовах конкуренції на ринку праці є затребуваними креативність, аналітичні здібності, критичне мислення, здатність до саморозвитку.

Переваги і додаткові можливості навчання за програмою «Політична філософія»:

- Вивчення англійською мовою дисциплін за вибором;

- Розвиток лідерських здібностей і вдосконалення практичних навичок у студентському самоврядуванні, Центрі соціальних технологій, що діє при кафедрі філософських і політичних наук, Філософському дискусійному клубі ЧДТУ;

- Навчання в Школі молодого депутата;

- Можливість отримати подвійний диплом з іноземними вишами-партнерами (Польща, Словаччина);

- Прийнята ціна за навчання з можливістю помісячної оплати;

- Реальне працевлаштування з перших днів навчання.

 

А оскільки політика і філософія – дві сфери життя, які є вічними, то студенти, що обирають цей напрямок, завжди матимуть роботу. Ба більше – реальне працевлаштування можливе вже з 2 семестру навчання. Тож, і контракт їх не страшить – оскільки впевнені, що матимуть можливість оплачувати його самостійно.