,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас У ЧДТУ подякували за подвиги живим воїнам та вшанували пам’ять загиблих
Четвер, 12 травня 2016 16:34

У ЧДТУ подякували за подвиги живим воїнам та вшанували пам’ять загиблих

виЧЕрпно

У ЧДТУ подякували за подвиги живим воїнам та вшанували пам’ять загиблих

DSC02965

У ЧДТУ відбувся патріотично-просвітницький захід «Земний уклін тобі, солдате, за ратний подвиг, за свободу України», присвячений героям АТО.

На заході віддали шану та подяку захисникам України, ветеранам АТО, та вшанували пам’ять героїв, полеглих у боротьбі за свободу і незалежність України на Сході, героїв Небесної Сотні — борців за права і свободи людини під час Революції Гідності, хвилиною мовчання.

- Війна — це не просто слово. Вона несе у кожного з нас велике психологічне навантаження. Проте я думаю, що все минеться у кращу сторону і ми переможемо. Ми завжди пам’ятатимемо та цінуватимемо подвиги наших героїв, які полягли за волю України, — говорить перший проректор ЧДТУ Олег Григор.

b0YeorznuJA

У приміщенні університету всі бажаючі змогли оглянути виставку, присвячену загиблим черкасцям у зоні АТО.

Викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Олександр Гуслистий розповів про двох знайомих, вже загиблих воїнів – Сергія Амброса та Дмитра Данілова:

- Сергія я вчив. Завжди був розсудливим та врівноваженим хлопцем, мав власну думку, незаангажовану і нестандартну. Не було такого, щоб він підтримував думку маси. У нього була своя життєва позиція, — розповів про колишнього студента Олександр Сергійович. — Данілова знаю зі студентських років, був на курс чи 2 молодшим за мене. По натурі – боєць. Але теж, як і Сергій Амброс, був спокійним.

DSC02967

DSC02966

DSC02964

DSC02963

Вічна пам’ять загиблим воїнам!