,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас ЧДТУ та гімназія № 9 м. Черкаси підписали договір про співпрацю
Середа, 06 квітня 2016 16:31

ЧДТУ та гімназія № 9 м. Черкаси підписали договір про співпрацю

виЧЕрпно
ЧДТУ та гімназія № 9 м. Черкаси підписали договір про співпрацю
 
KrrqGJkqWl0 (1)

Черкаський державний технологічний університет та Гімназія № 9 імені О. М. Луценка підписали договір про співпрацю. У підписанні договору брали участь в.о. ректора ЧДТУ професор Сергій Назаренко та директор гімназії № 9 ім. Луценка Ірина Топчій.

- Я маю надію, що учні гімназії подивляться на наші факультети, викладачів, на їхні здобутки, поспілкуються з нашими студентами, в тому числі колишніми випускниками вашої гімназії і зроблять для себе висновок про те, що дійсно є необхідність звернути увагу на наш університет і зробити вибір, давши своє майбутнє в наші руки. Ми зі своєї сторони забезпечимо якісну підготовку студента. Крім того, ми можемо гарантувати, що всі наші випускники знаходять високооплачувану роботу і завжди затребувані на ринку праці, — обіцяв в.о. ректора ЧДТУ професор Сергій Назаренко.

Fi3kEG7Haf4

- Ми давно співпрацюємо з вищим навчальним закладом, і форма співпраці, а також форма профорієнтаційної роботи буде більш ефективною, ніж традиційні бесіди, лекції, просто інформація. Школярі можуть в реальних умовах приміряти на себе одяг студентства, це буде більш результативно. Ми запросили 8-мі, 9-ті, 10-ті та 11-ті класи. Серед одинадцятикласників більшість визначилась, де продовжуватимуть навчання після закінчення школи. Тому сьогодні тут присутні школярі, починаючи з 8 класу. Хтось визначиться із майбутнім навчальним закладом, хтось підкорегує своє бажання, – розповідає директор гімназії № 9 ім. Луценка Ірина Топчій.

aAY1ZfelAtI

Гостями заходу були секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький, депутат Черкаської міської ради Ігор Кривошей, а також голова Студентської Ради Іван Іскімжі, які звернулися до школярів — майбутніх студентів, побажавши їм світлого майбутнього. Після підписання договору обома сторонами представники університету продовжили представлення факультетів та знайомство школярів з деканами та викладачами.

tv3NnjB4-04