,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Сергій Квіт відвідав Черкаський державний технологічний університет
Четвер, 31 березня 2016 12:03

Сергій Квіт відвідав Черкаський державний технологічний університет

Сергій Квіт відвідав Черкаський державний технологічний університет

Сайт Міністерства освіти і науки України

Візит Міністра освіти і науки Сергія Квіта до Черкаського державного технологічного університету відбувся 14 березня 2016 року, саме напередодні відзначення 56 річниці заснування ЧДТУ. Міністр зустрівся з професорсько-викладацьким складом і студентами. У зустрічі також взяло участь керівництво Черкаської обласної державної адміністрації.

Сергій Квіт розповів про стан сучасної освітньої галузі та перспективи її розвитку, відповів на численні запитання колективу університету, багато з яких стосувались співпраці Міністерства з ЧДТУ та подальшого розвитку університету.

«Шлях розвитку єдиного технологічного ВНЗ Черкаської області залежить саме від роботи колективу університету, і Міністерство буде активно сприяти  його успіхам. Я хочу побажати Черкаському університету бачити себе не лише в колі українських, а й серед усіх університетів світу», – зазначив Міністр.

Також Сергій Квіт вручив відзнаки Міністерства освіти і науки України викладачам вищого навчального закладу. Зокрема, нагрудним знаком «Відмінник освіти» нагороджено професора Геннадія Столяренка; почесні грамоти Міністерства освіти і науки України вручено доценту, декану факультету економіки та управління Наталії Прямухіній, професору, декана факультету харчових технологій та сфери обслуговування Ларисі Чепурді та професору Анатолію Тимченку.

Грамотою Міністерства освіти і науки України нагороджено також  першого проректора ЧДТУ Олега Григора. Подяку Міністерства від МОН також отримав директор Смілянського промислово-економічного коледжу Черкаського державного технологічного університету Володимир Шиян.

Освітяни ЧДТУ за плідну науково-педагогічну діяльність та високий професіоналізм також отримали почесні грамоти від Черкаської обласної державної адміністрації.