,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас В ЧДТУ Студентською радою при ОДА та ініціативною групою «ОСС in action» проведено форум лідерів вишів ОСС Черкаської області
П'ятниця, 01 квітня 2016 10:56

В ЧДТУ Студентською радою при ОДА та ініціативною групою «ОСС in action» проведено форум лідерів вишів ОСС Черкаської області

В ЧДТУ Студентською радою при ОДА та ініціативною групою «ОСС in action» проведено форум лідерів вишів ОСС Черкаської області

Сайт Міністерство освіти і науки України

На Черкаський обласний форум органів студентського самоврядування «ОСС in action» в Черкаському державному технологічному університеті 26 березня 2016 року завітали представники вишів всієї області для обміну досвідом та кооперації з метою спільного вирішення проблем, які виникають у сфері вищої освіти.

Круглий стіл «Діалог органів влади зі студентством» відбувся за участі директора департаменту освіти і науки Черкаської облдержадміністрації Валерія Данилевського, заступника дирeктора дeпартамeнту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ігоря Волошина та представника відділу національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту України Даніїла Майорова.

«Форум лідерів ОСС це унікальний захід у нашій області і дуже приємно, що він проходить саме в нашому університеті.», - зазначив голова Студентської ради ЧДТУ та голова Студентської ради при Черкаській ОДА Іван Іскімжі.

«Органи студентського самоврядування мають вагомий вплив на освітній процес в навчальних закладах. Така практика реалізовується і в Черкаському державному технологічному університеті. Адміністрація вишу намагається чітко і швидко реагувати на звернення Студентської ради ЧДТУ», - зазначив в.о. ректора ЧДТУ Сергій Назаренко.

Під час зустрічі між представниками органів влади і студентством відбувся конструктивний діалог, в ході якого влада мала можливість прореагувати на актуальні питання молоді.

Директор департаменту освіти і науки Черкаської облдержадміністрації Валерій Данилевський також відзначив вагомий вплив молоді на впевнений рух країни до Європейських вимірів освіти.

«Представники органів студентського самоврядування тепер мають вагоміший вплив на координацію органів влади. Саме за підтримки молоді ми йдемо вірним шляхом. А влада в свою чергу готова до співпраці», - коментує Валерій Данилевський.

Даніїл Майоров, представник відділу національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту України, зауважив важливість патріотичного виховання молоді в стінах вишу та підтримав нестримне бажання студентства розбудови нової і демократичної держави.

Джерело