,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Студентський легкоатлетичний крос на Черкащині
Вівторок, 17 жовтня 2023 11:31

Студентський легкоатлетичний крос на Черкащині

12 жовтня в Черкаському парку «Молодіжний» відбувся чемпіонат Черкаської області з легкоатлетичного кросу серед студентів закладів вищої освіти. Команди черкаських закладів вищої освіти виборювали командну першість на дистанціях 1000 м у жінок та 2000 м у чоловіків. Інформує Управління освіти і науки Черкаської ОДА з посиланням на Черкаське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Організаторами проведення чемпіонату стали Черкаське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, навчально-науковий інститут фізичної культури, спорту та здоров'я Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького та відділення спортивної студентської спілки України в Черкаській області за підтримки обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву Черкаської міської ради.

За підсумками забігів першість у цих змаганнях виборола команда Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України, другою стала команда Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, трійку кращих замкнула команда Черкаського державного технологічного університету.

На завершення змагань команди були нагороджені дипломами відповідних ступенів.