,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас ЧДТУ влаштував Науковий пікнік у гетьманській столиці
Середа, 10 травня 2023 11:27

ЧДТУ влаштував Науковий пікнік у гетьманській столиці

4 травня колектив Черкаського державного технологічного університету влаштував Науковий пікнік ЧДТУ під гаслом «Вчись, працюй, живи на Черкащині!» в гетьманській столиці – Чигирині. Єдиний технологічний заклад вищої освіти регіону представив молоді широкий спектр спеціальностей університету, продемонстрував винаходи, розробки та інші наукові досягнення, поінформував про можливості та перспективи працевлаштування задля успішного майбутнього у нашій країні.

Про це йдеться на сайті Управління освіти і науки ЧОДА з посиланням на пресслужбу ЧДТУ.

На Науковий пікнік ЧДТУ до Чигирина завітали старшокласники Чигиринщини, які мали нагоду поспілкуватися з очільником ЧДТУ Олегом Григором, проректором з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентином Лазуренком, відповідальним секретарем приймальної комісії ЧДТУ Андрієм Чорнієм та деканами факультетів.

Цього дня школярі захоплено розглядали винаходи студентів та науковців, сучасне обладнання, брали участь у цікавих вікторинах та інтелектуальних конкурсах, мали змогу зануритися у світ кожної із важливих нині спеціальностей.

Під час свята науки старшокласники дізналися про особливості цьогорічної вступної кампанії, навчання та дозвілля в Черкаському державному технологічному університеті, співпрацю закладу вищої освіти зі стейкхолдерами, можливості стажування закордоном та в Україні, перспективи кар'єрного росту.