,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Колектив ЧДТУ засуджує наміри Міжнародного олімпійського комітету допустити російських і білоруських спортсменів до участі у міжнародних змаганнях
Вівторок, 28 лютого 2023 16:50

Колектив ЧДТУ засуджує наміри Міжнародного олімпійського комітету допустити російських і білоруських спортсменів до участі у міжнародних змаганнях

Колектив Черкаського державного технологічного університету рішуче підтримує позицію Президента України Володимира Зеленського, заяви Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Національного олімпійського комітету України, Федерації профспілок України та Всеукраїнської профспілки спортсменів, працівників сфери фізичної культури і спорту, молодіжної політики та національно-патріотичного виховання щодо недопуску участі у міжнародних змаганнях російських і білоруських спортсменів. Про це повідомляє Нова Доба, посилаючись на пресслужбу ЧДТУ.

 – Колектив Черкаського державного технологічного університету закликає світову спортивну спільноту проявити солідарність і завадити пропаганді війни, інструментом якої є спортсмени росії та білорусі, – зазначив в.о. ректора ЧДТУ Олег Григор на засіданні Науково-технічної ради університету.

Ініціював збір підписів, як підтвердження ЗАСУДЖЕННЯ наміру Міжнародного олімпійського комітету дозволити російським і білоруським спортсменам повернутися до міжнародних змагань, голова профспілкового комітету ЧДТУ, завідувач кафедри фізичного виховання і здоров’я людини ЧДТУ Василь Загородній.

Зібрані підписи українська делегація планує передати керівництву Міжнародного олімпійського комітету в Лозанні під час розгляду питання участі російських і білоруських спортсменів у міжнародних змаганнях у березні цього року.