,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас У черкаському виші пройшов тренінг з молодіжного лідерства
Понеділок, 18 жовтня 2021 09:32

У черкаському виші пройшов тренінг з молодіжного лідерства

7-8 жовтня 2021 року у Черкаському державному технологічному  університеті пройшов тренінг «Молодіжне лідерство як ресурс мирного врегулювання у цифровий час».

Про це інформує ChesnoNews, посилаючись на пресслужбу ЧДТУ.

Досвідчені тренерки – доктор філософських наук, доцент, професор кафедри філософських і політичних наук ЧДТУ Оксана Кожем’якіна та викладач кафедри філософських і політичних наук Ольга Рилова запропонували учасниками заходу подискутувати на теми молодіжного лідерства та політики підтримки молоді, миру та безпеки в умовах цифровізації сучасного світу.

Упродовж двох насичених активностями та обговореннями днів учасники тренінгу шукали відповіді на запитання, звідки сучасні лідери беруть мотивацію до дій, як віднайти у собі лідерський потенціал, чи існують правила поведінки та корисні звички лідера. Окрім того – вчились плідній комунікації та обговорювали варіанти залучення молоді до процесів миробудівництва. Також студентська молодь опановувала секрети командоутворення та тімбілдингу, вчилась взіаємодіяти в команді. Особливу увагу тренерки звернули на планування адвокаційних кампаній та навички дієвої участі в процесі реалізації Резолюції Ради Безпеки ООН «Молодь, мир, безпека».

Учасники тренінгу охоче ділились враженнями й підтвердили потребу залучення молоді до життя громад та необхідність розвитку молодіжної громадянської активності.

Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.